Politika

Podrška nezavisnom kandidatu Fuadu Kasumoviću i u Drivuši i Raspotočju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Podrška nezavisnom kandidatu Fuadu Kasumoviću i u Drivuši i Raspotočju- Stanovnici Drivuše i Raspotočja aplauzima su ispratili Fuada Kasumovića nezavisnog kandidata za gradonačelnika Zenice, nakon što u ovim naseljima u srijedu naveče održao javne tribine na kojima je predstavio svoj plan i program rada na čelu Gradske uprave.

“U pregovorima sa Elektroprivredom BiH osigurat ću vam najbolje uslove kako bi svaki mjesec vaše mjesne zajednice imale sredstva od koncesije. Koliko električne energije proizvedu, toliko će procentualno plaćati vama. Izgradit ću most koji će vas povezati sa desnom obalom rijeke Bosne i približiti sadašnjem putu M-17, odnosno autocesti A1. Poticaje za poljoprivredu povećat ću za deset puta, uvest ću besplatan internet u sva naselja i imate ćete video nadzor na mjestima za koje vi odredite zbog sigurnosti vaše djece. Investicvije, nova radna mjesta i zaustavljanje stranačkog zapošljavanja prioritet su moga rada na početku gradonačelničkog mandata. Naravno, preduslov je trasnformacija gradske uprave koja je treba da služi svim građanima da im olakša život, a ne da se brine samo o nekoliko porodica”, poručio je Kasumović.
Onima koji su Zenicu i Zeničane doveli do prosjačkog štaba i rub egzistencije, poručio je: “Neka vas je sram i stid šta ste uradili svome narodu onom kojem govorite kako njima neće biti gradonačelnik čovjek iz Gornjeg Vakufa. To je moj rodni grad, grad heroj u kojem je odbranjena Bosna i Hercegovina pa i Zenica. U toj odbrani zajedno sa mojim prijateljima dao sam veliki doprinos za šta sam odlikovan Zlatnim ljiljanom. U Zenici je veliki broj ljudi koji ovdje nisu rođeni, a ja već 25 godina ovdje živim i za razliku od vas koji ste spremni izdati Zenicu da odete u Sarajevo, ja se odričem državnog budžeta jer ne mogu više gledati šta radite Zeničanima”, rekao je Fuad Kasumović, nezavisni kandidat za gradonačelnika Zenice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno