Zenica

Počinje novi ciklus jednogodišnje ZeForge Akademije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Počinje novi ciklus jednogodišnje ZeForge Akademije – Nakon uspješno završenog prvog ciklusa ZeForge Akademije i 5 polaznika koji su do kraja završili Početni i Frontend modul ZeForge Community otvara prijave za novi ciklus. Ovaj put se uvodi novina u smislu načina pohađanja same Akademije, te pored 40 polaznika sa kojima će se direktno savladavati tehnike programiranja u dvije grupe otvara se mogućnost i za još 40 polaznika putem distance learning odnosno pohađanja bez fizičkog prisustva na nastavi.

ZeForge Akademija je moderna i napredna škola programiranja u Zenici ustrojena prema novim standardima učenja i najaktuelnijim tehnologijama u svijetu software inžinjeringa. Plan i program Akademije je baziran na planu i programu  Spark School Mostar i uključuje tehnologije: JavaScript, jQuery, Vue.js, React Native, Node.js, MySQL, Express.js. Detaljan pregled curriculuma možete pogledati na sljedećem linku:  http://bit.ly/AcademyCurriculum2019

Zahvaljujući partnerima i sponzorima: NSoft, Spark, ZEDA, Grad Zenica i FMRPO, Akademija je besplatna za sve polaznike.

Za sada je dovoljno da se izvrši prijava tako što će se poslati CV i Motivaciono pismo, nakon čega će biti organizovati online test logičkog zaključivanja te odabir najboljih kandidata. Svi koji popune prijavu bit će obaviješteni putem maila o terminu online testa.

ZeForge Community Vam preporučujemo da se prijavite i iskoristite priliku.

Prijavni obrazac se nalazi na sljedećem linku: http://bit.ly/Prijave2019_20

#ZeforgeAcademy #CodeYourLife #UnitedWeForge



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno