Zenica

Hanka Paldum Zenici poklonila koncert za pamćenje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Hanka Paldum Zenici poklonila koncert za pamćenje – Zenica je ispratila još jednu festivalsku, šesnaestu po redu noć, najvećeg ljetnog Festivala u gradu, Zenica Summer Festa 2019.

Hanka Paldum, zvijezda koju poštuju i slušaju sve generacije, oduševila je zeničku publiku, te svojim pjesmama poput “Voljela sam voljela”, “Ali pamtim još” i mnogim drugim, opravdala očekivanja zaljubljenika njene muzike.

Publika je oduševljeno pjevala njene najveće hitove, a Hankin besprijekorni glas, uz fenomenalnu pratnju njenog orkestra, doveo je i do suza mnoge u publici.

“Ja sam večeras posebno uzbuđena, obzirom da dugo nisam bila u Zenici. Ovom prilikom bih se zahvalila organizatoru Festivala, koji su imali sluha da me uvrste u program, da dam doprinos, kada je kulturna i muzička scena u pitanju. Putujem širom svijeta, ali u Zenici baš dugo nisam bila. Ali zato večeras, punog srce i sve snage, uradit ću nešto što će se dugo pamtiti”, izjavila je za naš portal, Hanka Paldum prije večerašnjeg nastupa.

“Zaista sam uživala u koncertu Hanke Paldum. Jedva sam čekala da nam zapjeva jer nije dugo nastupala u Zenici. Ona je naša kraljica i mnogo volim njene pjesme”, poručila je jedna od posjetiteljki večerašnjeg koncerta.

Zenica Summer Fest 2019., već sutra nastavlja sa programom, kada će se na velikoj ZSF bini, zeničkoj publici predstaviti popularna sarajevska grupa, Helem nejse. Ovaj koncert pokazuje raznolikost sadržaja, te činjenicu da je organizator Zenica Summer Festa, mislio na sve ovogodišnje posjetioce.

Zenica Summer Fest



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno