Košarka

Počeo košarkaški turnir „Ja sam košarkašica“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Počeo košarkaški turnir „Ja sam košarkašica“- U organizaciji KK Jumper iz Zenice u zeničkoj gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ počeo je dvodnevni 4.turnir Zenica 2021 „Ja sam košarkašica“ za predpionirke, 2009/10.godište. Turnir će se odrati u dane 19. i 20.6.2021. godine.

Na turniru učestvuje šest ekipa i to KK Promo Donji Vakuf, ŽKK RMU Banovići, KK StartTz Tuzla, KK Čelik Subor, OKK Zenica i domaćin KK Jumper.

– Ove godine se održava naš tradicionalni turnir „Ja sam košarkašica”. Zbog završnica liga u ostalim selekcijama, ove godine turnir je organizovan za predpionirsku selekciju. Prve na teren izlaze naše predpionirke gdje se sastaju sa svojim vršnjakinjama iz KK Promo Donji Vakuf, dok u drugom susretu iz druge grupe se sastaju ekipe StarTz i ekipa OKK Zenica. Nakon toga u 12h slijedi otvorenje turnira gdje će prijateljsku utakmicu odigrati naša mini basket selekcija sa svojim vršnjakinjama iz RMU Banovići. Želimo sreću svim ekipama učesnicama na ovogodišnjem turniru, fair play igru i neka bolji pobijedi -, saopštili su iz KK Jumper Zenica.

E.Imamović

Foto plakat



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno