Zenica

Počela prodaja ulaznica za meč u Zenici, Spahić kao kapiten predvodi legende protiv BH Fanaticosa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U prostorijama Udruženja Pomozi.ba danas je počela prodaja ulaznica za humanitarnu utakmicu koju će u Zenici igrati BH Fanaticosi protiv ekipe sastavljene od legendi bh. nogometa.

Utakmica će biti odigrana 21. marta u Areni Zenica, a jedna osoba će moći kupiti najviše 10 ulaznica s obzirom da je štampan realan kapacitet Arene od 6.000 mjesta.

Ekipu legendi bh. nogometa će sa klupe predvoditi Vlatko Glavaš, Muhamed Konjić i Mirsad Hibić, a kapiten ekipe bit će Emir Spahić.

Cijena ulaznice je 5 KM.

Svoj nastup za ekipu legendi, uz mogućnost malih izmjena, potvrdili su i Senijad Ibričić, Elvir Rahimić, Elvir Bolić, Samir Muratović, Dario Damjanović, Zlatan Muslimović, Vedin Musić, Džemal Berberović, Mensur Mujdža, Darko Maletić, Toni Šunjić, Avdija Vršajević, Adnan Gušo, Anel Hadžić, Bulend Biščević, Mirsad Bešlija, Safet Nadarević, Nermin Šabić te Bruno Akrapović, uz mogućnost dolaska još nekih imena.

Online ulaznice možete kupiti na stranici tixbase.com. Registracija na istoj je prilično jednostavna i dovoljna su tri koraka za kupovinu ulaznice, a proceduru kupovine objasnilo je Udruženje Pomozi.ba na svojoj stranici. Objavu možete pronaći na ovom linku.

“Želja nam je da Arena bude ispunjena do posljednjeg mjesta odakle ćemo poslati poruke pune ljubavi, zajedništva, a sve sa ciljem da spasimo život nekome od naših sugrađana! PS Karte će biti prodavane i na dan utakmice ispred Arene u Zenici. Vidimo se 21. marta”, saopćilo je Udruženje Pomozi.ba.

Podsjećamo, istog dana će u Zenici biti odigran duel baraža za Evropsko prvenstvo između Zmajeva i Ukrajine od 20:45 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno