Naše

Počela je velika nagradna igra Pivare Tuzla „Osmica te čeka“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U samom srcu Tuzle, od davne 1884. godine, nalazi se tuzlanska pivara poznata po svojoj dugoj tradiciji i pilsneru prepoznatljivog i specifičnog okusa. Ono što Tuzlansku pivaru izdvaja od drugih svakako je kuhano pivo po staroj i zahtjevnoj recepturi, proizvedeno na potpuno prirodan način. Pored toga, investicije poznate i iz proteklih godina podigle su Pivaru na viši nivo. I ove godine iz Pivare najavljuju velike investicije u proizvodne pogone u iznosu od 4.000.000 KM.

Mjesec juni, osim toga što označava početak ljeta, poznat je i kao mjesec u kojom počinje Pivarina, već tradicionalna SMS nagradna igra. Kao i prethodnih godina Pivara Tuzla i tuzlanski pilsner nagrađuju svoje vjerne potrošače mnogobrojnim i vrijednim nagradama: „Prateći trendove, ove godine glavna nagrada je Golf 8, a tu su i druge vrijedne nagrade“ kazali su iz Pivare.

Učešće u nagradnoj igri je veoma jednostavno, kao i prethodnih godina: ispod čepa boce s oznakom nagradne igre pronađite kod i pošaljite SMS porukom na broj 091 212 405 ili putem web forme na stranici www.pivaratuzla.ba. Nagradna igra je počela 1.6. a kodove možete slati do 1.9. kada je finalno izvlačenje glavne nagrade. Osim auta, tu su i druge vrijedne nagrade koje dodjeljuju svakoga mjeseca, sve do izvlačenja glavne nagrade Golfa 8. Sve informacije o nagradama i pravilima možete pronaći na web stranici Pivare.

Ovom nagradnom igrom Pivara nagrađuje svoje vjerne potrošače, ali i podstiče na kupovinu domaćih proizvoda, što je veoma važno za bh. privredu naročito u vrijeme pandemije.

„Nadamo se da će  pandemija i sve loše što je donijela ubrzo biti iza nas, te da nas čekaju bolja vremena. Zahvalni smo našim potrošačima, koji odabirom našeg brenda pomažu da stvaramo bolju budućnost u BiH. Napominjemo, spremili smo vam sjajne nagrade i igramo se od 1.6. do 1.9 jer sa Tuzlanskim je sve moguće“ poručili su iz Pivare Tuzla.

 

 

 

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno