Zenica

Poboljšati rad Odsjeka za inspekcije

Poboljšati rad Odsjeka za inspekcije
Poboljšati rad Odsjeka za inspekcije
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poboljšati rad Odsjeka za inspekcije – Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović održao je danas radni sastanak sa inspektorima Odsjeka za inspekcijske poslove, odnosno Službe za ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove.

Tom prilikom gradonačelnik je izrazio svoje nezadovoljstvo radom ovog Odsjeka u proteklom periodu, te od svih zatražio veći angažman i bolji rad u narednom periodu.

“Građani Zenice od nas očekuju više i bolje. Trebamo na terenu učiniti dodatne napore kako bi podigli nivo naših usluga. Naravno, i od građana očekujemo da poštuju propise u građevinarstvu, higijeni i drugim oblastima”, rekao je gradonačelnik Kasumović.

Početkom godine u funkciju je stavljena besplatno info linija. Gradonačelnik je pozvao Zeničane da na broj 08 02 03 43 prijave probleme i daju sugestije za efikasniji rad Odsjeka za inspekcije.

zenica.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno