Rukomet

Pobjeda rukometaša Čelika u Cazinu protiv Krajine

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pobjeda rukometaša Čelika u Cazinu protiv Krajine – Uokviru devetog kola u Prvoj rukometnoj ligi Federacije BiH, grupa Sjever, rukometaši zeničkog Čelika su igrali gostujuću utakmicu u Cazinu protiv ekipe Krajine i zabilježili novu pobjedu, objavili su na oficijelnoj facebook stranici RK Čelik Zenica.

Rezultat: RK Krajina – RK Čelik Zenica 32:36

Na klupskoj stranici su saopštili, citiram:

-Teška, ali zaslužena pobjeda u Cazinu protiv Krajine, nastavljen je pobjednički niz u Prvoj ligi FBiH.

I pored otežavajućih okolnosti, desetkovani povredama, bez velikog broja igrača, umorni od puta i nedavnog susreta protiv Maglaja naši momci su ipak tokom čitavog meča kontrolisali igru, imali konstantno vođstvo i slave zaslužen trijumf -, kraj citata.

Ovo je bila sedma pobjeda rukometaša Čelika uz jedan poraz od lidera na tabeli, Krivaje iz Zavidovića, u ovom prvenstvu. Inače, rukometaši Krajine su u donjem dijelu tabele sa sedam poraza i jednim remijem, bez pobjede.

Na čelu tabele je Krivaja sa svim pobjedama, Čelik je drugi na, a drugi zenički prvoligaš, ŠR Čelik Junior je treći na tabeli.

U narednom 10.kolu rukometaši Čelika su domaćini ekipi Rudara iz Banovića, a „Čelik Junior“ gostuje u Žepču kod RK Žepče.

E.Imamović

Foto RK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno