Košarka

Pobjeda košarkaša Čelika u Donjem Vakufu u pripremnoj utakmic

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć, 07.10.2021.godine, u sportskoj dvorani u Donjem Vakufu odigrana je priprema utakmica između KK  Promo i OKK  Čelik Zenica.

Pobjedu u ovoj pripremnoj utakmici ostvarila je gostujuća ekipa zeničkog Čelika.

Rezultat:

KK Promo – OKK Čelik 70:76 (15:22), (14:15), (18:24), (23:15);

Sastav ekipe OKK Čelik:

Tomić, Bajramović, Merdanović, Dedajić, Podojak, Ćurevac, Križanović, Čerkezović, Buza, Simanić, Božović. (Šef struke Josip Pandža, trener Bojan Stevanović);

Ovo je sedma pobjeda košarkaša Čelika u pripremnim utakmicama i na turnirima (Dubrovnik, Mladost M.G., Budućnost Bijeljina, Zrinjski na turniru u Mostaru, Spars, Sutjeska Nikšić na turniru u Sarajevu, Promo D.V.). U pet odigranih pripremnih utakmica i na turnirima košarkaši Čelika su poraženi (Igokea u Laktašima, Zrinjski u Mostaru, Borac u Zenici, Zlatibor na turniru u Sarajevu, Jedinstvo Bijelo Polje na turniru u Mostaru).

Inače, prvenstvo u najvišem bh. košarke, sezona 2021/2022, bi trebalo početi 16.10.2021.godine. U prvom kolu košarkaši Čelika gostuju u Mrkonjić Gradu kod ekipe KK Mladost.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno