Nogomet

Pobjeda i poraz omladinaca Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Omladinci Čelika (kadeti i juniori) danas su u Zenici odigrali utakmice redovnog 18.kola Premijer omladinske lige BiH protiv vršnjaka NK Zvijezda iz Gradačca.
Kadeti su izgubili, a juniori Čelika pobjedili Zvijezdu.
KADETI, kraći Izvještaj:
NK ČELIK – NK ZVIJEZDA 0:1 (0:0).
U utakmici 18. kola Premijer omladinske lige BiH u nogometu, sezona 2014/2015, danas u 13 sati, igrali
su kadeti NK Čelik i njihovi vršnjaci iz NK Zvijezda (Gradačac). Završeno je pobjedom gostiju.
Igralo se u Zenici, na Kamberovića polju, na terenu sa umjetnom travom. Utakmica je odigrana pred oko 50-ak gledalaca, po sunčanom vremenu (+16*C).

Kadeti Čelika, nakon 18. kola, imaju 8 pobjeda, 7 remija i 3 poraza (31 bod) u prvenstvu Premijer omladinske lige BiH u nogometu.

JUNIORI, kraći Izvještaj:
NK ČELIK – NK ZVIJEZDA 6:3 (4:0)
Juniori Čelika, također, su danas u 15 sati, igrali utakmicu iz 18. kola Premijer omladinske lige BiH u nogometu, sezona 2014/2015, protiv ekipe NK Zvijezda(Gradačac). Pobjedili su zasluženo domaći, juniori Čelika.
Sastav juniora Čelika: Vehabović Aid, Aletić Ahmed, Sarajlić Imran, Herić Amar, Duraković Anes, Komšić Petar, Šabanović Emrad, Adilović Tarik, Softić Asmir, Pašalić Elman, Hibović Benjamin. (Trener Sabahudin Bujak); Još su igrali: Kutić Nezir (golman), Mehić Mahir, Brkić Jasmin, Duraković Nermin, Čolić Enes;
Strijelci za Čelik: Hibović Benjamin, Šabanović Emrad, Duraković Anes, Softić Asmir, Mehić Mahir i jedan autogol.
I ova utakmica igrala se u Zenici, na Kamberovića polju, na terenu sa umjetnom travom. Utakmica je odigrana pred oko 50-ak gledalaca, po sunčanom vremenu (+17*C).
Nakon visokog vođstva domaćih od 5:0, trener Bujak je izvršio nekoliko izmjena, a došlo je i do opuštanja u igri, što su gosti iskoristili i smanjili visoko vođstvo juniora Čelika. Sve u svemu zaslužena pobjeda domaćih od 6:3.
Juniori Čelika sada imaju 8 pobjeda, 2 remija i 8 poraza (26 bodova) u proteklih 18 kola prvenstva Premijer omladinske lige BiH u nogometu.

E. Imamović za Zenicablog
+ foto sa Kamberovića



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno