Ostali sportovi

Plesni par Shadowsa na Svjetskom prvenstvu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Plesni par Shadowsa na Svjetskom prvenstvu – Predstojećeg vikenda u Bukureštu se održava Svjetsko prvenstvo u Latino plesovima. Plesno modni studio Shadows na ovom izuzetno značajnom takmičenju predstavljat će par Iman Ramadan i Almin Omerdić.

Delegacija Shadows-a na put kreće večeras u kasnim satima, a prvi nastup će imati u subotu oko 14 sati. Prvi čovjek kluba Semir Šerić kaže da ne očekuje previše jer se njegovi takmičari prvi put pojavljuju na ovakvoj manifestaciji. Ipak, ukoliko bi prošli prvi krug i ušli među 70 najboljih parova to bi bio izuzetno veliki uspjeh za plesni par iz Zenice. Na Svjetkom prvenstvu nastupit će oko 140 plesnih parova iz više od 70 država.

Bez obzira na rezultat iz Bukurešta prema riječima Šerića pred ovim parom je svijetla budućnost. – U klubu smo već napravili plan za njihove buduće nastupe i napradovanje, pored mene angažovali smo trenere iz Rusije i Ukrajine da rade sa njima. Radi se o vrhunskim stručnjacima i svi mi kao njihov tim u budućnosti od ovog plesnog para očekujemo i da u zaista žestokoj svjetskoj konkurenciji naprave nešto više – zaključio je Šerić.

Odlazak na ovo veliko takmičenje pomogli su Grad Zenica, te nekoliko javnih i privatnih preduzeća, te pojedinaca.

(N.G.)
rtvze.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno