Politika

Platforma za progres: Najava protestne šetnje – 29. august – Dosta je bilo šutnje u Zenici!

Podijeli ovu vijest:

Platforma za progres: Najava protestne šetnje – 29. august – Dosta je bilo šutnje u Zenici! – Obavještavamo vas da će se sedma protestna šetnja Platforme za progres održati u Zenici, u subotu, 29.08.2020. godine sa početkom u 11:55 iz Parka Kulina Bana.

Šetnja će se završiti na Trgu Alije Izetbegovića gdje će se prisutnima obratiti i predsjednik Mirsad Hadžikadić koji će podsjetiti na dosadašnje zahtjeve i istaknuti dva nova zahtjeva iz Zenice.

Platforma za progres: Dosta je bilo šutnje u Zenici! – Sedma protestna šetnja Platforme za progres održat će se u Zenici, 29.08.2020. godine!

Pod sloganom „Dosta je bilo šutnje“ stotinu građana Zenice imat će priliku izraziti svoje nezadovoljstvo aktuelnom situacijom u državi.

Protestna šetnja će kao i svakog puta početi u 11:55 ili simbolično 5 do 12 a polazna tačka će biti park Kulina bana! Trg Alije Izetbegovića bit će mjesto odakle će predsjednik Mirsad Hadžikadić podsjetiti na ranije zahtjeve koji se tiču države, izbora i korupcije, ali i dodati dva nova zahtjeva iz ovog grada!

Šetnja će biti organizovana u skladu sa epidemiološkom situacijom i svi građani su dužni da se pridržavaju uputa kriznih štabova. Podsjećamo da će i ovog puta učesnici protestne šetnje biti numerisani brojevima od 1 do 100.

Vrijeme je da se Zenica oslobodi i da prekine šutnju!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno