Politika

Platforma za progres – Mirsad Hadžikadić: izabrani kandidati općinskog i regionalnog odbora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Platforma za progres – Mirsad Hadžikadić: izabrani kandidati općinskog i regionalnog odbora – Iskre Zenica odlučne u širenju plamena Platforme za progres!

Sinoć, 12.juna u prepunoj sali Grada Zenice  održana je Osnivačka skupština Platforme za progres Zenica.

Na Osnivačkoj skupštini za Općinski odbor izabrani su sljedeći kandidati: Asim Zukić, predsjednik OO Zenica, Afan Čečo, potpredsjednik, Mahmutović Amra, Dautbegović Kemal, Baručija Jasmin, Strika Mirsada, Vajzović Fahir, Kovačević Jasmin, Telalović Elvedin, Topčić Sabina, Nadžaković Hazim, Mahmutović Senad i Terzić Armin.

Izabrani delegati za Regionalnu skupštinu regije Bosna su: Smajić Nermin, Omerović Slobodanka, Babić Mustafa, Softić Kemal i Žuna Šaban.

Ispred Platforme za progres Zenica izabrani član regionalnog odbora za regiju Bosna je Tomić Dario.

Podršku iskrama u Zenici pružili su i predsjednik Platforme Mirsad Hadžikadić, v.d. potpredsjednice Elida Osmanović, kao i članovi Predsjedništva i Kadrovske komisije Platfome za progres, ali i iskre iz drugih gradova i općina.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno