Nogomet

PL BIH od 25.jula – ispada šest klubova

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine danas je usvojio prijedlog kalendara takmičenja NS/FS BiH za sezonu 2015/2016. Takmičenje u BHT Premijer ligi počinje 25. jula, a ajesenji dio takmičenja završava 06. decembra.

U jesenjoj polusezono premijerligaši će odigrat ukupno 18 utakmica, a u proljetnom dijelu koji počinje 27. februara 2016. godine odigrat će se preostalih 12 kola. Prema ranijoj Odluci IO NS/FS BiH, na kraju sezone iz BHT Premijer lige ispast će ukupno šest ekipa!

34. sjednica Izvršnog odbora NS/FS BiH, održana je pod predsjedavanjem predsjednika Elvedina Begića u hotelu Terme na Ilidži.  14 članova IO je bilo  prisutno kao i  predsjednik Odbora za posredovanje i savjetovanje  Ivica Osim sa članom ovog odbora Seadom Kajtazom.  Izvještaje iz svoje nadležnosti su podnijeli  Tehnički direktor Denijal Pirić i članovi komisija NS/FS BiH nadležnih za pojedine segmente takmičenja u organizaciji NS/FS BiH (Komitet za takmičenje, Komitet za sudije i suđenje, Komitet za bezbjednost i stadione i Disciplinska komisija).



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno