Košarka

Pismo zahvalnosti KŽK Čelik od ŽKK Budućnost Bemax za odličnu organizaciju U15 WABA turnira

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kao što smo ranije objavili,  toku je ženska Regionalna košarkaška liga, WABA U15 za sezonu 2023/2024, u kojoj učestvuju i pionirke KŽK Čelik BH Telecom, kao prvakinje BiH i koje predstavljaju Grad Zenicu i Bosnu i Hercegovinu. I ekipa ŽKK Konjic predstavlja BiH.

Proteklog vikenda, 02. i 03.12.2023.godine, u Zenici je odigran treći turnir-termin uz učešće ekipa KŽK Čelik BH Telecom, ŽKK Konjic, ŽKK Budućnost Bemax i KK Champion Sofia.

O ovome smo objavili na linku.

Povodom završetka ovog turnira u KŽK Čelik BH Telecom je stiglo pismo zahvalnosti od ŽKK Budućnost, koje im je proslijedio Uroš Kranjc, direktor Ženske Adriatic košarkaške lige (WABA). Ovaj mail sa pismom zahvalnosti dobili smo od KŽK Čelik BH Telecom.

U uvodu ovog dopisa od direktora Kranjca stoji, citiram:

-Poštovani predstavnici KŽK Čelik, šaljemo vam pismo ŽKK Budućnost Bemax, koje se odnosi na odličnu organizaciju U15 WABA turnira u organizaciji vašeg kluba u Zenici. Čestitke i zahvalnost na uloženom trudu i organizaciji i sa strane rukovodstva lige. Kvalitetne utakmice i zadovoljstvo učesnika su stvari, zbog kojih ova liga u širem regionu postoji več 17 sezona i u mlađedobnim starostnim kategorijama i vjerujemo, da če tako ostati još mnogo godina -, kraj citata.

Pismo od ŽKK Budućnost Bemax prenosimo u cjelosti:

-Poštovani, kao klub koji je već dugo učesnik WABA lige u svim uzrasnim kategorijama, želimo da istaknemo izuzetnu zahvalnost i pohvale za organizaciju turnira WABA lige do 15 godina, proteklog vikenda u Zenici. ŽKK Čelik zaista dugujemo veliku zahvalnost za izuzetnu organizaciju, jer su djevojčice uzrasta do 15 godina imale sjajne uslove – svi mečevi igrali su u velikoj dvorani, izuzetno prijatna atmosfera, maksimalno korektno suđenje i domaćin koji je vodio brigu o svakom detalju. Naša ekspedicija vratila se sa putovanja puna utisaka, jako pozitivi komentari, a posebno na račun ljudi iz ŽKK Čelik koji su se trudili da budu izuzetni domaćini, da sve bude na izuzetnom nivou i da prije svega u prijateljskom i lijepom ambijentu svi budu zadovoljni. Hvala svima koji su doprinijeli da naše djevojčice budu zaista srećne u Zenici, a iskreno se nadamo da ćemo na isti način uskoro ugostiti Čelik.

Sigurni smo da je ovo jasan signal za WABA ligu da ovakav klub i centar zaslužuje da bude i u seniorskoj ligi, jer će se svi u ovom gradu, koji ima fenomenalne uslove, lijepo osjećati.

Uz još jednu veliku zahvalnost za sve, nadamo se da će Zenica opet biti domaćin ovakvih ili sličnih turnira, a nama ostalima svakako domaći zadatak da kada imamo tu obavezu da budemo organizatori budemo na takvom nivou -, stoji u pismu od ŽKK Budućnost Bemax.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno