Ostali sportovi

Pioniri Blagaja i predpioniri Radnika DV pobjednici prvog dana četvrtog turnira „OFK ZSK- Zenica 2019“

Pioniri Blagaja i predpioniri Radnika DV pobjednici prvog dana četvrtog turnira „OFK ZSK- Zenica 2019“ – Prvog dana 4. regionalnog  turnira „OFK ZSK- Zenica 2019“ u malom nogometu za dječake, na rasporedu su bile utakmice pionira i predpionira, 2006/2007.godište.

Kod pionira, prvo mjesto je osvojila ekipa Blagaj, drugi su Šampioni Sa, a treći Etna Bugojno. Nagradu za fair play dobila je ekipa Vlašića.

U kategoriji predpionira prvo mjesto osvojila je ekipa Radnik DV, druga je ekipa Šampion Ilidža, a treći OFK ZSK 2013. Nagradu za fair play osvojila je ekipa Novi Grad.

Najbolji strijelac je Abdulkadir Kaknjo iz OFK ZSK-a 2013, a najbolji golman Jasmin Osmanović, takođe, iz ekipe domaćina OFK ZSK 2013.

Drugi dan turnira (subota) rezervisan je za  kategorije dječaka rođene 2008./2010. godine, a treći dan u nedjelju dječaci rođeni 2009./2011. godine.

Za najbolje plasirane (tri prvoplasirane) organizator je osim diploma obezbjedio medalje i pehare, zatim statue i diplome za najbolje pojedince na turniru, te specijalne nagrade od sponzora i još mnogo ugodnih iznenađenja.

Turnir je trodnevni i završava u nedjelju 20.01.2019.godine.

Da ponovimo, turnir se igra na tri terena u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“, a ulaz je besplatan.

E.Imamović

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem