Zabava

Pickbox: gledaj serije Kućanice i Neprilagođeni!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pickbox: gledaj serije Kućanice i Neprilagođeni! – Jedna od najboljih serija za kojom su ludovale sve žene (a i nemali broj muškaraca) svijeta – Kućanice (Desperate Housewives) napokon za vas dolazi u streaming-videoteku Pickboxa. Možda već sve znate o ovoj seriji, no mali podsjetnik neće štetiti.

Kućanice su misteriozna komedija/drama o neshvaćenim i problematičnim susjedima, ljudima koji se u biti vole i brinu jedni za druge, no okolnosti im nameću događaje u kojima isplivavaju i loše strane njihovih ličnosti.

Pet glumica koje glume pet popularnih kućanica: Teri Hatcher, Marcia Cross, Felicity Huffman, Eva Longoria i Nicollette Sheridan – ovom su serijom postale popularnije nego što su ikada mogle i sanjati te im je glumački angažman u Kućanicama bio odskočna daska za dalju karijeru.

U svojih pet sezona i sveukupno 38 epizoda, serija Misfits stekla je megapopularnost, i to iz više razloga. Grupa mladih prijestupnika, koji su služeći svoje kazne kroz rad za opće dobro dobili nadnaravne moći nakon udara čudne munje, uvukla se pod kožu mnogim fanovima zbog nerijetko naivnog, ali britkog i poentiranog humora, ali i zbog samog izgleda i narativa serije, koja definitivno spada u onu kategoriju čudnih i zaraznih serija koje se pamte.

Provjerite zašto Misfitsi zaslužuju ponovno gledanje?



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno