Zabava

Nastavak najočekivanije horor franšize “Krugovi 3” od 2. februara u bh. kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nastavak najočekivanije horor franšize “Krugovi 3” od 2. februara u bh. kinima  – Dragi prijatelji, veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da najjeziviji film godine “KRUGOVI 3” (RINGS 3) stiže u naša kina I bit će premijerno prikazan u četvrtak, 02. februara u multiplexima: Cinema City Sarajevo, Palas Banja Luka i Ekran Zenica, u kinima: Kozara Prijedor, Kaleidoskop Tuzla, Andrićgrad Višegrad i kino Theatre Busovača, te u Cinestarima u Mostaru, Bihaću i Tuzli.

Novo poglavlje iz voljene horor franšize KRUG. Mlada žena će se zabrinuti za svog dečka kad on počne da istražuje mračnu podkulturu koja okružuje misteriozni video snimak u kom se kaže da će gledalac snimka biti ubijen nakon sedam dana. Ona će žrtvovati sebe da bi spasila svog dečka i na taj način će otkriti nešto užasavajuće: postoji „film unutar filma” koji niko do sada nije vidio…

Trailer filma pogledajte ovdje:

Una Film



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno