fbpx
Ostali sportovi

Pezer treći u Ostravi

Pezer treći u Ostravi – U češkoj Ostravi, danas, 12. februara, održan je atletski miting „Czech Indoor Gala“ na kojem je učestvovao i naš najbolji bacač kugle Mesud Pezer. On je na ovom atletskom mitingu kuglu bacio na dužinu od 20,16 m i s tom dužinom je zauzeo treće mjesto. Pobjednik u disciplini bacanje kugle na ovom mitingu je atletičar iz Luxemburga, Bob Bertemes s dužinom od 20,50 m, a drugo mjesto je zauzeo kanadski bacač kugle Tim Nedow  s ostvarenim rezultatom od 20,43 m.

„Nisam zadovoljan današnjom dužinom na koju sam bacio kuglu. Do nastupa na Balkanijadi u Istanbulu imam nekoliko dana da se pripremim i koncentrišem kako bi ostvario puno bolji rezultat od ovog današnjeg“. Naredni nastup Mesuda Pezera je u subotu 16. februara na Balkanijadi u Istanbulu, dok dan kasnije će u istom gradu učestvovati na Međunarodnom atletskom mitingu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem