Zabava

„Petominutne rođendanske priče“, sedamnaesta knjiga kolekcije je na kioscima

„Petominutne rođendanske priče“, sedamnaesta knjiga kolekcije je na kioscima- Stiže nam pet novih priča koje za temu imaju rođendan, dan u godini kojem se djeca najviše raduju! To je njihov dan kada dobivaju pažnju i poklone dragih ljudi. Kada sa najbližima slave život i povezuju se! To je često i dan koji se posljednjih godina pretvorio u modu i prestiž, kada govorimo o izboru igraonica, dekoracije, torti, animacije i sl. Možda je idealno vrijeme da pokrenemo novi trend i vratimo se na proslavu rođendana koji su imali više suštine a manje forme.

Sigurno ste kao djeca slavili rođendane u stanu ili na nekom izletu s najbližom rodbinom i prijateljima uz sendviče i torte koje su pravile mame, bake, tetke… U ovih pet priča prisjetit ćemo se takvih proslava. Suština je da budemo okruženi ljudima koje volimo, da se provedemo lijepo uz pjesmu i igru, osjetimo pažnju najmilijih.

Priče u ovoj knjizi nose pouku o strpljenju, razumijevanju i čekanju, te da je mnogo važnije s kime se provodi rođendan nego da sve ide po planu. Donose i zabave iznenađenja i lude sestrinske zabave ispunjene ljubavlju i pažnjom.

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: