Zenica

Petak popodne rezervišite za Tour de Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovog petka automobile mijenjamo za bicikla! Druga po redu biciklističko-turistička tura “Tour de Zenica” će se održati u petak (22. septembar) s početkom u 17:30 sati. Tura će učesnicima pružiti prikaz Zenice iz perspektive turiste, ali sigurno i dobro društvo i zabavu. Bez obzira što znate Zenicu kao svoj dlan, Zenica je bogat grad i uvijek može ponuditi novu priču.

START: Trg Alije Izetbegovića, petak (22.09.) u 17 sati i 30 minuta

Cilj ove ture je i promovisanje zaštite okoliša, te time poručuje da trebamo češće automobile zamijeniti biciklima. Turom obilježavamo 22. septembar – Dan bez automobila, pa ako nam se ne možete pridružiti u terminu ture, pozivamo vas da podržite ovaj dan i da na primjer na posao odete biciklom. Tagujte @radioactivezenica na Instagramu ili Facebooku, te ćemo rado podijeliti vaše alternativne načine prevoza koji ne zagađuju naš okoliš. Na turi nam se možete pridružiti i sa rolama, skejtom ili trotinetom.

Tour de Zenica je savršena za ljubitelje vožnje biciklom, a tura je prilagođena i onima sa najmanjom kondicijom. Tura je prilagođena i za one koji nemaju svoje privatno biciklo, te se mogu prijaviti i rezervisati svoj besplatni next-bike koji smo obezbijedili. Broj besplatnih bajkova je ograničen, pa požurite da rezervišete svoj. Potvrdu o rezervaciji ćete dobiti na mail.

Prijavite se na našu turu i/ili rezervišite svoj besplatni bajk putem linka: https://forms.gle/y1bf9UxAYcGZrNLD6

Nakon ture obezbijeđeno je osvježenje za sve učesnike ture u lokalnom cafeu.

Napominjemo da je korištenje kacige za vrijeme ture obavezno!

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno