Rukomet

Pet mladih rukometaša ŠR Čelik Junior na spiskovima selektora BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na adresu ŠR Čelik junior stigli su pozivi za pet mladih rukometaša u dvije kategorije na probni trening muške omladinske reprezentacije Bosne i Hercegovne.

Naime, za selekciju 2006/2007. godište pozive od selektora Alena Hadžića su dobili Tin Filipović i Toni Međugorac. Okupljanje je predviđeno za 2. april do 9,30 sati u sportskom centru Borik u Banjoj Luci.

Za selekciju 2008/2009. godište, pozive od selektora Franje Borasa su dobili Kerim Prcanović, Muhamed Jaganjac i Adnan Beganović. Njihovo okupljanje je predviđeno za 2. april do 10 sati  u sportskoj dvorani Sutjeska u Zavidovićima.

Ovi pozivi su dokaz kvalitetnog rada sa mlađim kategorijama u RK ŠR Čelik junior Zenica.

Inače, seniorska ekipa ŠR Čelik junior drži liderski poziciju u Prvoj rukometnoj ligi Federacije BiH, grupa Sjever sa svih 16 pobjeda i blizu su plasmanu u Premijer ligu BiH.

Do kraja prvenstva ŠR Čelik junior ide u goste Žepču i Sani 7, igra domaće utakmice sa RK Čelik  i Donji Vakuf, a u jednom kolu su slobodni.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno