Ostali sportovi

Pet medalja za JK “Policajac”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pet medalja za JK “Policajac” – Judo klub “Policajac” iz Zenice je proteklog vikenda učestvovao na prvenstvu Judo saveza FBiH. Na turniru je učestvovalo preko 350 takmičara iz svih klubova registrovanih u JSFBiH.

U izuzetno jakoj konkurenciji, pokazavši sportski duh i izuzetnu borbenost, takmičari našeg kluba su na najbolji mogući način predstavili naš klub, osvojivši 5 medalja i to:

1. Sakić Zubejr, mlađi dječaci, -36 kg, srebrna medalja,
2. Ahmetspahić Hamza, mlađi dječaci, -42 kg, bronzana medalja,
3. Sakić Selman, mlađi dječaci, -46 kg, bronzana medalja,
4. Čurčić Ivan, mlađi dječaci, -42 kg, srebrna medalja,
5. Suljić Armin, junior, -90kg, bronzana medalja.

Pet medalja za JK Policajac 2Osvojivši medalje ovi takmičari plasirali su se na državno prvenstvo za dječake za petnaest dana u Bihaću, odnosno za mjesec dana za juniore u Vitezu. Treneri Kofrc Amir i Trako Neldin su zadovoljni nastupom svojih takmičara i nadaju se još boljim rezultatima na sljdećim prvenstvima.

Iako u teškoj finansijskoj situaciji klub je uspio organizovati odlazak na ovo takmičenje i ovom prilikom uprava kluba želi se zahvaliti benzinskim pumpama Almy na pomoći u organizaciji odlaska.
Amir Kofrc i Neldin Trako



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno