Ostali sportovi

Pet medalja za Ha Se Karate Do

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavještavamo vas da je u Vogošći održan karate kup  ” 13.KARATE KUP STARI GRAD OPEN 2015.”. Na turniru je učestvovalo 549 sportista iz 31 kluba iz Bosne i Hercegovine, kažu iz karate kluba Ha Se Karate Do. Naš klub je predstavljala ekipa od četiri takmičara i to: Drino Eman, Smriko Enver, Kurtović Dino i Murga Selena. Svi takmičari su nastupili u katama pojedinačno, a nastupila je i ekipa kluba u katama. 

U veoma jakoj konkurenciji naša takmičarka Murga Selena osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju, Drino Eman je osvojio drugo mjesto i srebrenu medalju, a Kurtović Dino i Smriko Enver su bili treći, te osvojili bronzane medalje.  Ekipa kluba u sastavu Drino Eman, Kurtović Dino i Smriko Enver u ekipnoj konkurenciji osvojili su 1. mjesto i zlatnu medalju. Sljedećeg vikenda klub organizuje 22. HA SE KARATE KUP u dvorani Bilmište.

S poštovanjem,PRESS SLUŽBA KLUBA HA SE KARATE DO



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno