Zenica

Pet godina zajedništva i doprinosa: Rotary Club Zenica obilježio petu godišnjicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu navečer, 30. septembra, Rotary Club Zenica okupio je svoje prijatelje i saradnike u svečanom ambijentu kako bi proslavio pet godina od svog osnivanja. Ovaj značajan događaj pružio je priliku za podjelu postignuća, uspjeha i budućih planova.

Tokom svečanosti, predstavili su se rezultati i aktivnosti koje je klub sproveo u proteklih pet godina, naglašavajući važnost zajedničkog rada i angažovanja u službi zajednice. U proteklom periodu Rotary klub Zenica je realizovao niz projekata kao što su: Dodjela stipendija za štičenike JU Dom i porodica i studente UNZE, Povećanje čitalačke pismenosti učenika ZDK, Donacija muzičkih instrumenata Srednjoj i Osnovnoj muzičkoj školi u Zenici, Nabavaka uređaja za mlade oboljelih od dijabetesa 1. Posebna zahvalnost upućena je svim gostima koji su uveličali ovaj poseban događaj svojim prisustvom.

Također, nije izostala zahvalnost prema važnim osobama koje su doprinijele razvoju kluba. Posebne riječi zahvale usmjerene su bivšem guverneru Distrikta 1910, Arnu Kronhoferu, i budućoj guvernerki Eriki Krenn. Istaknuta je i zahvalnost mentoru Suadu Mahmiću, kao i Rotary klubovima iz Sarajeva, Delti International Sarajevo, Gloriji Banja Luka, Doboju, Bijeljini, Tuzli, Vukovaru i Kaštelima, na dolasku i saradnji.

Ovaj jubilej bio je prilika za prisjećanje pet godina angažovanog rada Rotary Cluba Zenica, ali i za inspiraciju za buduće projekte i doprinos zajednici.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno