Zenica

Pepelari dobili 715 metara novog asfalta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenica Fuad Kasumović posjetio je jučer uspješno okončane radove na sanaciji i asfaltiranju tri kraka puta kroz Pepelare ukupne dužine 715 metara, čija je vrijednost 87.239,35 KM.

Prema riječima gradonačelnika Kasumovića, Mjesna zajednica Pepelari najudaljenija je od Zenica i bila je stoposto zapostavljena.

“Sretan sam i zadovoljan što su se mještani koji su nekada ovdje živjeli počeli vraćati u Pepelare, a sve zbog unapređenja uslova života na kojima radimo otkako sam gradonačelnik. Kontinuirano ulažemo u Pepelare, a posebno me raduje da je to sada kada nije izborna godina. Činjenica, postoje još neka dva kilometra neasfaltirana, koje Autoceste već drugu godinu nikako da završe, ali Pepelari su dobili i ostale normalne uvjete za život kao što su rasvjeta i sve su im ulice uređene. Ovo je vazdušna banja i ovdje je prelijepo živjeti, a sve urađeno ima efekta, što dokazuje i povratak ljudi na ovaj prostor”, kazao je gradonačelnik Kasumović.

Radove na sanaciji i asfaltiranju puta kroz Šešečare, a nakon okončanog otvorenog postupka javne nabavke radove, izvela je firma “Dobojputevi” d.d. Doboj Jug.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno