Rekreacija

PD Čolan: održana skupština (FOTO)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

PD Čolan: održana skupština (FOTO)- Planinarsko društvo „Čolan“ u subotu je na svom domu na Čolanu održalo izvještajnu skupštinu.

Jednoglasno su usvojeni izvještaji o radu i finansijskom poslovanju za prošlu godinu, uz naglasak kako se u kratkom periodu postojanja ipak uradilo mnogo, kako na organizaciji i jačanju društva, tako i na prmomociji prirodnih ljepota i bogatstava ovog sjevero- istočnog dijela zeničke teritorije.
Usvojen je i program rada za ovu kalendarsku godinu te plan finansiranja, a delegati su izrazili zahvalnost svima koji su došli na subotnjim suncem okupan Čolan.

U završnoj fazi je registracija ovog društav u veliku planinarsku porodicu pod kapom planinarskih saveza Federacije BiH i BiH, a prva naredna aktivnost nakon sjednice Skupštine je Transferzala „Tragom oslobodilaca“ od Perinog Hana do Čolana.

Posvećena je prvom poginulom borcu s područja Zenice Semiru Arnautu, koji je poginuo prilikom deblokade Drivuše, a ukopan je u rodnim Arnautima. Dobrodošli su svi!

Sinan Gluhić RTVZE

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno