Rekreacija

Humanitarni zumba parti za Ajdina u subotu 14.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Humanitarni zumba parti za Ajdina u subotu 14.- Humanitarni zumba parti novi je projekat koji će biti organizovan s ciljem prikupljanja pomoći za liječenje Ajdina Žigonje, šestogodišnjeg dječaka iz Zenice rođenog sa rascjepom kičmene moždine.

Dječaku prijeti paraliza, a za operaciju i liječenje na klinici u Istanbulu potrebno je više od 80.000 KM. Novac za liječenje dječaka prikupljan je prodajom kolača, pizza…, a kako bi ostvarili Ajdinov san da živi bezbrižno poput svojih vršnjaka, 14. maja biće održan party “Zumba sa Dilom i Ninom”.

U dvorani “Bilmišće” okupiće se 21 zumba instruktor iz Zenice, Sarajeva, Doboja, Brčkog, Modriče, Bihaća, Banjaluke, ali i iz Hrvatske, Srbije, Njemačke i Dominikanske Republike. “Ovo je jedinstvena prilika za vježbanje sa najboljim instruktorima iz regiona i jedan plemenit čin.

Ulaznice za zumba parti koštaju deset KM i sav prihod namijenjen je za liječenje našeg malog sugrađanina”, kaže Nina Sivić-Mehaj, instruktorica zumbe.

Elvis Žigonja, otac oboljelog dječaka, kaže da je do sada prikupljeno 14.500 KM, što je dovoljno za kontrolni pregled.

NN 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno