Biznis

PanzerGlass proizvodi u ponudi BH Telecomu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

PanzerGlass proizvodi su internacionalni lider u proizvodnji zaštitnih stakala, okvira za mobilne uređaje, od sada dostupni u BH Telecomu. Odaberite za svoj uređaj zaštitnu masku ili staklo, a otklonite sve nečistoće putem PanzerGlass spreja.

PanzerGlass ClearCase

Panzer zaštitna maska za mobilne uređaje ima prekrasan dizajn, a istovremeno pruža beskompromisnu zaštitu od padova, prašine i ogrebotina. Izrađen od PanzerGlass™ + mekanog TPU, okvir ClearCase se uklapa direktno preko dugmadi za lak i potpun pristup svim funkcijama.

ClearCase™ prevlaka sprječava promjenu boje i ne utiče na bežično punjenje. ClearCase™ je savršeno usklađen sa PanzerGlass™ zaštitom za ekran.

PanzerGlass staklo za zaštitu ekrana

PanzerGlass™ zaštita ekrana koja apsorbira udarce a otporna je na ogrebotine i bakterije. Staklo sa antibakterijskim premazom ima iste karakteristike kao originalni PanzerGlass™ i zaštitit će vaš ekran od ogrebotina i udaraca. Ovo staklo je premazano aktivnom antimikrobnom tvari kako bi bilo otporno na bakterije i gljivice. Antimikrobna tvar ubija bakterije i gljivice na staklu te samim tim štiti i Vas.

 

Spray twice a day

Ukoliko želite zaštiti svoje ekrane od masnoće i prljavštine tu je Sprej Twice A Day, novo sredstvo za čišćenje ekrana koje možete koristiti za sve mobilne uređaje, ekrane, pa čak i za vaše naočale.

Sprej Twice A Day je baziran na vodi i sadrži samo aktivne sastojke koji se obično koriste u ljudskim higijenskim i kozmetičkim proizvodima. Ne sadrži parfeme, amonijak, toksine, alkohol i parabene. S obzirom da alkohol nije uključen, ne postoji rizik da će se oleofobni sloj ekrana telefona istrošiti.
Dokazano ubija 99,999% svih uobičajnih bakterija. Sprej Twice A Day ubija korona virus na površinama.

Ove super proizvode možete kupiti u Telecom Centru Zenica, ulica Masarykova 46.

BH Telecom. Moja priča.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno