Zabava

Paklene ulice od 1. avgusta u Multiplexu “Ekran” Zenica

PAKLENE ULICE (Fast & Furious: Hobbs i Shaw) OD 01. AVGUSTA NA PROGRAMU MULTIPLEXA „EKRAN“ ZENICA

U prvoj sedmici avgusta filmsku publiku očekuje još jedna paklena vožnja kroz novi projekat u kom Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge Luk Hobbsa i Deckarda Shawa u filmu PAKLENE ULICE – HOBBS & SHAW.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobbs (Dwayne Johnson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Shaw (Jason Statham), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu PAKLENE ULICE 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmjenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga. Ali u trenutku kada se unapređeni, cyber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke prijetnje koja može da zbriše čovječanstvo zauvijek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanessa Kirby), koja je zapravo sestra Dekarda Shawa, dva zakleta neprijatelja Hobbs i Shaw moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čovjeka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Ovaj akcijski triler publika će od 01. avgusta gledati u četiri termina dnevno i to od 18:00; 19:00; 20:30 i 21:30 h. . Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti na: http://bit.ly/2YfwoFJ, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: