Ostali sportovi

Ovog vikenda u Zenici dva Memorijalna turnira ŠF Tempo Sport

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovog vikenda u Zenici dva Memorijalna turnira ŠF Tempo Sport – Kao što smo ranije objavili, (Link: https://www.zenicablog.com/skola-fudbala-tempo-sport-u-septembru-organizuje-tri-memorijalna-turnira/) Škola fudbala Tempo Sport iz Zenice za septembar ove godine najavila je tri Memorijalna turnira. Jedan je održan protekle nedjelje, 17.9. i to 1.Memorijalni turnir Muhamed Kulalić za dječake rođene 2009.godine, na kojem su pobjedili dječaci FK Sarajevo.

U subotu 23.septembra 2017.godine na programu je 4.Memorijalni turnir „Harun Mujkić“ za dječake 2007.godišta. Na ovom turniru će učestvovati 12 ekipa podjeljenih u tri grupe.

Prva utakmica na rasporedu je od 8,20 sati na terenu Škole fudbala Tempo Sport kod Industrijske škole u blizini željezničke stanice u Zenici, a sastaju se domaćini Tempo Sport i Vitez Rijeka. Svečano otvorenje je zakazano u 10,20 sati.
Poslije 15 sati trebali bi se igrati utakmice za konačan plasman na turniru.

Za nedjelju 24.9.2017.godine zakazan je 2.Memorijalni turnir „Bakir Sirčo-Barba“ za dječake 2008.godišta.
Ekipe će brojati 5+1, golovi su 5×2, a maksimalan broj igrača je 12.

Inače, Škola nogometa Tempo sport iz Zenice postala je prepoznatljiva u BiH i regionu sa kvalitetnim radom sa najmlađim selekcijama dječaka, kao i organizovanju turnira.

Tekst i foto
E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno