Zabava

Ovo je deset najboljih YouTube videa koji su obilježili godinu

Ovo je 10 najboljih YouTube videa koji su obilježili godinu
Ovo je 10 najboljih YouTube videa koji su obilježili godinu
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovo je deset najboljih YouTube videa koji su obilježili godinu- U godini koju su obilježili razni izazovi, YouTube je izdvojio 10 najpopularnijih videa prema broju pregleda, lajkova, komentara i dijeljenja na drugim mrežama.

Kako se bliži kraj godine, vrijeme je i da spomenemo trenutke koji su je obilježili, a YouTube u svom pregledu godine naglašava kako je ovo bila godina izazova, nekih zabavnih, nekih bizarnih, ali izazova u kojima su učestvovali milioni. U videu kojim su odlučili da se pozdrave sa 2016. okupili su više od 200 YouTubera iz 18 zemalja i odali počast najpopularnijim trenucima, pjesmama, kanalima ove godine.

YouTube je za kraj godine objavio 10 videa koji su bili najpopularniji na njihovoj platformi ove godine Ovih 10 videa imaju više od 550 miliona pregleda i na njih smo utrošili 25 miliona sati, a kanali na kojima su objavljeni imaju 40 miliona pretplatnika, kažu iz YouTubea.

Adele Carpool Karaoke



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno