Ostali sportovi

Ove subote u Zenici, Prvi Internacionalni turnir u ritmičkoj gimnastici ” SRCE ČELIKA “

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Po prvi put, u historiji Grada Zenice, će biti organizovan 1. Internacionalni turnir u ritmičkoj gimnastici “SRCE ČELIKA”, koji će se održati ove subote 09.10.2021. godine u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“, saopštavaju iz Kluba ritmičke gimnastike (KRG) „Čelik“ Zenica, organizatora turnira.

Takmičenje će trajati čitav dan, a predstaviti će se 13 klubova iz Bosne i Hercegovine i Srbije u individualnim vježbama.

Obzirom na Naredbe donesene od strane Federalnog kriznog štaba , nažalost, takmičenje će biti zatvorenog tipa bez publike.

Samo učesnici turnira će moći prisustvovati takmičenju, a KRG “Čelik” se potrudio da prenosi uživo takmičenje na youtube kanalu Kluba.

-Iako pandemija Covid-19 i dalje traje, ponosni smo na ostvarenu saradnju sa čak 46 privrednih subjekata koji su odlučili podržati ovu lijepu sportsku priču sponzorisanjem našeg turnira omogućavajući takmičarkama iz svih klubova ugodnu sportsku atmosferu.  Hvala!

Dobro došli u Zenicu! -, kažu iz KRG „Čelik“ Zenica.

E.Imamović

Foto KRG „Čelik“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno