Nogomet

Ove subote NK Čelik – NK Vitez, prva pripremna utakmica u Trening centru Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu 10.2.2024.godine u Trening centru Zenica igra se prvi pripremni susret uoči početka naredne polusezone u Prvoj ligi FBiH.

Protivnik NK Čelik će biti ekipa NK Vitez, koju vodi Armin Duvnjak, doskorašnji šef struke NK Čelik i koja je prvi dio polusezone završila na šestoj poziciji u Drugoj ligi FBiH – Zapad.

Utakmica se igra sa početkom u 14:30 sati.

-Čelik je svoju posljednju utakmicu protiv ekipe Viteza odigrao 12. maja 2018. godine na stadionu Bilino polje, a konačni rezultat je bio 0:1 za goste iz Viteza –, objavljeno je na facebook stranici NK Čelik.

NK Čelik će odigrati još jednu utakmicu u prvoj fazi priprema i to 17.02.2024. protiv FK Radnika iz Bijeljine, a mjesto odigravanja utakmice će biti naknadno objavljeno.

Nakon završene prve faze priprema, Čelik putuju u Metković gdje će se zadržati sedam dana, te odigrati dvije utakmice koje će naknadno objaviti.

E.Imamović

Foto sa NK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno