Ostali sportovi

Ove subote 10. Božićni malonogometni turnir zeničkih župa

Ove subote 10. Božićni malonogometni turnir zeničkih župa – U subotu 30.decembra 2017.godine u Areni Zenica odigrat će se tradicionalni 10.Božićni malonogometni turnir zeničkih župa, koji počinje u 10 sati, a ulaz je slobodan.

Na turniru će učestvovati pet ekipa zeničkih župa i to: Čajdraš, Klopče, Crkvice, Sveti Ilija, Sveti Josip, a šesta ekipa je Hrvatskog kulturnog društva Napredak Zenica.

U revijlanom dijelu turnira nastupiće djeca HKD Napredak i KŠC Sveti Pavao iz Zenice, a nastupiće i veterani Čelika i Napretka.
Organizatori turnira su Hrvatsko kulturno društvo Napredak, podružnica Zenica i koordinacija hrvatskih i katoličkih institucija grada Zenice, a turnir se igra u povodu obilježavanja Božićnih blagdana.

Za tri prvoplasirane ekipe organizator je obezbijedio diplome i pehare, a biće dodijeljena i priznanja za najboljeg golmana i igrača turnira.
Prva utakmica na programu je od 10 sati. Svečano otvaranje turnira planirano je za 11 sati. Susret za treće mjesto igra se od 15 sati, finale je na programu u 15,30 sati, a ulaz je besplatan.

E.Imamović

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem