Nogomet

Ove srijede od 17 sati na Bilinom polju NK Čelik – NK Azot iz Vitkovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ove srijede od 17 sati na Bilinom polju NK Čelik – NK Azot iz Vitkovića- Predstojeće srijede i četvrtka igraju se utakmice 26.kola Druge lige Federacije BiH, grupa Centar.

Nakon gostujuće pobjede u Usori u prošlom kolu, zenički ligaš, NK Čelik, je domaćin ekipi NK Azot iz Vitkovića. Biće to prilika za desetu Čelikovu uzastopnu pobjedu (devetu u prvenstvu, uz jednu u okviru Kupa ZDK).

Utakmica je na rasporedu u srijedu, 11.5. od 17 sati na stadionu Bilino polje. Cijene ulaznica su: zapad 5,00 KM i Jug 4,00 KM.

Ulaznice za utakmicu možete kupiti u objektima: Shop NK Čelik Zenica, Šibica i Caffe Avanti.

Inače, nakon 25. kola Čelik je na trećem mjestu sa 51 bod (bilans 16 pobjeda, šest neriješenih, tri poraza i minus tri boda od kazne). NK Azot je na 11.mjestu sa 30 bodova.

Na čelu tabele je NK Stupčanica iz Olova sa 64 boda, a druga je NK Bosna iz Visokog sa 61 bod. Na začelju su FK Jahorina sa šest i FK Rudar Breza sa 13 bodova.

Na oficijelnoj facebook stranici NK Čelik su objavili:

-Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno, za naše voljeno, mi pjevamo! Priča koju svi zajedno pišemo nastavlja se već u srijedu na Bilinom polju. Naši crno-crveni momci će pokušati doći do desete uzastopne pobjede, a za to im je potrebna vaša pomoć.

Pozivamo vas sve da dođete u srijedu u 17:00 sati na Bilino polje i podržimo omladinu Čelika i Zenice jer to je ono što smo godinama tražili. Izgovora nema, Čelik te treba!

Do kraja prvenstva zenički ligaš će odigrati utakmice sa Natronom i visočkom Bosnom u gostima, te sa Kolinom i Jahorinom kod kuće.

Evo parova 26.kola, 11.i 12.5. od 17 sati:

Zenica: NK Čelik – NK Azot

Zavidovići: NK Krivaja – NK Stupčanica

Maglaj: NK Moševac – NK Bosna (V)

Jelah: FK Borac – NK Natron

Ilidža: FK Moščanica – FK Rudar (B)

Sarajevo: FK Famos – NK Kolina

Sarajevo: FK Unis – FK Jahorina

Sarajevo: FK Baton – NK Usora (12.5.)

E.Imamović

Fotio arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno