Nogomet

Ove srijede četvrtfinale Kupa NSZDK, zenička Fortuna domaćin drugoligašu Krivaji iz Zavidovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ove srijede četvrtfinale Kupa NSZDK, zenička Fortuna domaćin drugoligašu Krivaji iz Zavidovića- Ove srijede, 05.maja 2021.godine, igraju se utakmice četvrtfinala Kupa za seniore Nogometnog Saveza Zeničko-dobojskog kantona (NSZDK). Utakmice su na rasporedu ove srijede, 05.maja 2021.godine od 16,30 sati.

Evo parova četvrtfinala Kupa NSZDK:

Zenica: NK Fortuna – NK Krivaja

Usora: NK Usora – NK Borac Jelah

Breza: FK Rudar – NK Stupčanica

Zenička Fortuna je pred novim iskušenjem. Nakon što su u drugom kolu eliminisali drugoligaša visočku Bosnu (3:1), za protivnika u četvrtfinalu imaju, ponovo, ligaša iz Druge lige FBiH, grupa Centar, Krivaju iz Zavidovića. Krivaja je trenutno četvrta na tabeli i zaostaje devet bodova za vodećim Borcem iz Jelaha.

Ekipa Fortune je u formi, nalaze se u nizu od pet pobjeda (dvije u Kupu i tri u prvenstvu). Iz NK Fortuna pozivaju svoje navijače i simpatizere da ih podrže kupovinom karti podrške za njihove momke.

Kup utakmica Fortuna – Krivaja igra se ove u srijede u 16,30 sati na stadionu Kamberovića polje u Zenici, teren „B“ sa umjetnom travom.

Za utakmicu NK Fortuna – NK Krivaja nominovane su sljedeća službena lica, glavni sudija Almin Džulić, pomoćnici A1 Sanel Alihodžić, A2 Damir Begić (svi iz Zenice), a delegat Albin Begić (Župča).

E.Imamović

Foto NK Fortuna



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno