Rekreacija

Ove nedjelje Drugi memorijalni turnir u malom nogometu u Novom Vranduku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U nedjelju 01.8.2021.godine, Mjesna zajednica (MZ) Vranduk organizuju 2.Memorijalni turnir u malom nogometu u znak sjećanja na svoje poginule i umrle mještane (Ferid Šehić, Nihad Šehić, Sejad Mujezinović-Prga, Mirnes Muratović, Ibrahim Begić-Ibre, Enes Begić, Omer Mujezinović, Hidajet Begić, Munir Sinanović-Nire i drugi).

Prošle, 2020.godine, turnir je propušten zbog pandemije koronavirusa u cijelom svijetu.

Inače, u devet sati ispred škole će biti proučen sura jasin i dove za umrle fudbalere sa našeg kraja, nakon čega slijedi turnir.

Turnir se održava na obnovljenom poligonu kod škole u Novom Vranduku i nema uplate kotizacije po ekipama. (Teren urađen sa novim asfaltom, urađene nove betonske tribine, postavljene plastične stolice na tribinama, zamjenjana ograda oko poligona i dodatno ojačana iza golova-stativa, postavljene klupe za ekipe i drugo, nap.a.). Prijave ekipa na brojeve 061/ 629 810 i 061/400 418.

Nagrada za tri prva mjesta je pehar, medalje i diplome, pehar i diploma za fair play ekipu, te statue i diplome za najboljeg igrača, golmana i strijelca turnira. Poslije turnira je predviđeno druženje ekipa uz jelo i piće.

-Obzirom da će turnir biti medijski popraćen, svi sponzori koji žele da njihove reklame budu na turniru mogu se javiti i donirati novac za turnir, za kupovinu osvježenja, sladoleda, kao i za roštiljadu, koja će biti organzovana za sve učesnike. Svi ste dobrodošli -, kažu iz organizacije turnira. Medijski pokrovitelji turnira su Zenicablog i Naša riječ

E.Imamović, foto arhiva + plakat



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno