Zenica

Otvorene prijave za novu kreativnu radionicu

Otvorene prijave za novu kreativnu radionicu – Za kraj trećeg ciklusa projekta „Budi kreativan i TI!, ZEDA organizuje kreativnu radionicu „Izrada nakita i asesoara“.

Nakit je neizostavan ukras na svima onima koji drže do svog izgleda i žele izgledati lijepo, neobično i privlačno. Mnogi izdvajaju velike sume novca kako bi kupili unikatne, ručno rađene primjerke nakita koje će uskladiti s odjevnim kombinacijama.

Društvene mreže pune su kreativaca koji se bave izradom nakita koristeći različite tehnike. Ukoliko ste razmišljali da se i sami okušate u pravljenju nakita i dobijete hobi koji ćete uskoro možda baš i vi promovisati putem društvenih mreža, te ga pretvoriti u posao, prijavite se.

Da biste znali da li ste u pravljenju nakita vješti, hoćete li to moći i znati, morate pokušati, a da biste pokušali, morate se prijaviti na 032 449-412 (kontakt osoba je Ajna Dedić).

Prednost imaju oni koji do sada nisu učestvovali na našim radionicama i oni koji su dokazali da su naučeno nastavili primjenjivati!

Radionica će se održati:

Datum: 15.12.2020.

Radionica počinje u 10:00 sati

Ciljna grupa: od 15 do 50 godina

Ovaj projekat ima za cilj jačanje kompetencija i sticanje novih vještina, te ekonomsko osnaživanje žena.

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Radionica će se održati u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar).

Rok za prijave – do popune mjesta!

VAŽNA NAPOMENA: Svi učesnici su dužni nositi maske tokom radionice odnosno ponašati se u skladu sa Naredbom Križnog štaba civilne zaštite Federacije Bosne i Hercegovine.

#prijaviše_se

#naučiš

#usavršiš

#ispromovišeš

#unovčiš

Budi kreativan i TI!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: