Zenica

Otvorena nova dm prodavnica u Zenici – uručena donacija Kantonalnoj bolnici Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Otvorena nova dm prodavnica u Zenici – uručena donacija Kantonalnoj bolnici Zenica – Grad Zenica bogatiji je za još jednu dm prodavnicu, koja je danas otvorena u sklopu stambeno-poslovnog objekta Bajra, na adresi Zmaja od Bosne bb. U novootvorenoj, trećoj po redu dm prodavnici u gradu na Bosni, građani će od danas imati priliku potražiti željene proizvode iz širokog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, bebe i kućanstvo te iz segmenta zdrave ishrane.

Početak rada na još jednoj lokaciji kompanija dm je obilježila i društveno odgovornim angažmanom u lokalnoj zajednici te je Kantonalnoj bolnici Zenica uručena donacija zaštitne opreme u vrijednosti od 5.000 KM. Melisa Hečimović, regionalna menadžerica dm-a uručila je ček donacije Emini Ismičić, šefici Službe prodajne usluge JU Kantonalne bolnice Zenica.

„U ime menadžmenta i radnika Kantonalne bolnice Zenica želim zahvaliti kompaniji dm za donaciju i iskazanu solidarnost u ovom teškom vremenu za sve nas izazvanom širenjem pandemije Koronavirusa. Zdravstveni radnici su izloženiji riziku zbog kontakata sa pacijentima pozitivnim na COVID 19, a ova donacija je pozitivan primjer društveno odgovornog poslovanja“ izjavila je Emina Ismičić, koja je jednosatnim radom na kasi novootvorene dm prodavnice podržala donaciju.

Početak rada još jedne dm prodavnice protekao je uz brojne pogodnosti za kupce koji su na dan otvorenja imali priliku iskoristiti posebnu ponudu 1+1 gratis proizvoda, kao i 15% popusta na ukupnu kupovinu do 19.9. Za sve kupce koji nisu u mogućnosti obaviti kupovinu tokom prva tri dana te iskoristiti popust od 15%, dm je osigurao ograničen broj kupona s istom vrijednosti popusta koji će kupci moći iskoristiti do 25.9.2020. Za svaku kupovinu dm je na otvorenju poklanjao ceker, a kupci s računom u iznosu od 70 KM i više na poklon su dobijali dm peškir, dok su za kupovinu u iznosu od 30 KM i više nagrađeni malim znakom pažnje.

„Otvorenjem treće dm prodavnice u Zenici naša ponuda proizvoda, dm marki i drugih domaćih ali i svjetskih brendova, je dostupnija građanima. Prodajna mreža kompanije dm u BiH sada broji 78 prodavnica. I ovo otvorenje smo obilježili angažmanom u lokalnoj zajednici, vjerujem da će donacija Kantonalnoj bolnici Zenica biti od velikog značaja za njihove zaposlenike“ rekla je Melisa Hečimović, regionalna menadžerica dm-a.

Otvorenje prodavnice obilježit će i nagradna igra, koja traje do 01.10.2020, a najsretniji imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade kao što su električni skuter Xiaomi 856 i dm poklon paket, laptop Lenovo IdeaPad i dm poklon paket te 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

Radno vrijeme prodavnice je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat, dok je nedjelja neradna.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za 14 godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija sa 767 zaposlenika i 78 prodavnica u 44 grada te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2018/19. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 188,2 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača, među kojima je preko 30 dm robnih marki kao što su Balea, alverde, Mivolis, trend IT UP, Denkmit, babylove, dmBio i druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno