Biznis

Otvoren prvi supermarket “Bazar”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Otvoren prvi supermarket “Bazar”- Danas je na Dolac Malti u Sarajevu (ulica Paromlinska 56) otvoren prvi supermarket pod brandom „Bazar”. Riječ je o novom domaćem lancu trgovina „Bazar“ koji će svim domaćim proizvođačima pružiti jedinstvenu priliku da svoje proizvode plasiraju na prodajne police bez ograničenja i dodatnih troškova.

Ovaj projekat AS GROUP najavljen je krajem 2014. godine. Nakon provedenih priprema, s ponosom možemo reći da su okončane sve radnje za pokretanje prvog domaćeg supermarketa pod brandom “Bazar” u Sarajevu. Naš krajnji cilj je pokretanje domaćeg maloprodajnog lanca “Bazar”, u kojem će svoje mjesto moći pronaći svi kvalitetni domaći proizvodi, bez ograničenja i bez dodatnih plaćanja posebnih pozicija, i bez problema sa kojima se domaći proizvođači susreću već duže vrijeme na domaćem tržištu. Borba za policu u “Bazaru” će se svesti na kvalitet branda i njegovu vrijednost na tržištu. Smatramo da ćemo na taj način pomoći prije svega cijeloj domaćoj proizvodnji, te očuvanju postojećih i otvaranju novih radnih mjesta.

Supermarket „Bazar“ na Dolac Malti raspolaže širokim asortimanom roba, prvenstveno kvalitetnih domaćih brendova, uz povoljne cijene, ljubazno osoblje, stalne akcije i promocije, te neograničeno besplatan parking. Planirano je da se svi maloprodajni objekti Klas d.d. Sarajevo, a njih je oko 50, rebrendiraju u „Bazar”.

Bazar će dati šansu i malim lokalnim proizvođačima da bez posrednika, uz našu pomoć, i bez dodatnih troškova, pronađu svoje “mjesto pod suncem”, kako bi imali mogućnost plasirati svoje kvalitetne proizvode po fer cijeni. Po tome smo definitivno drugačiji od ostalih, i ja vjerujem da će i potrošači pozitivno reagovati. Bosanci i Hercegovci su pokazali da žele kupovati svoje, domaće i kvalitetne proizvode, i AS GROUP im u toj namjeri sa “Bazarom” želi olakšati.

AS GROUP

Bazar – Za najbolji Pazar!Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno