Zabava

Otkrivamo ko je specijalni Brenin gost večeras

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Otkrivamo ko je specijalni Brenin gost večeras – U pripremama za večerašnji koncert Lepe Brene u zeničkoj Areni mogle su se čuti najave da će ona, iako uglavnom ima solističke koncerte bez gostiju, večeras u Zenici imati barem jednog gosta.

Zenicablog ekskluzivno saznaje da je Brenin večerašnji gost dugogodišnji Brenin prijatelj, harmonikaš, ali znatno poznatiji kao vlasnik i menadžer kompanije FIS Vitez Pero Gudelj!

Pero će na sceni u Areni pratiti harmonikom Brenu u najmanje dvije numere. Osim gosta, cijeli koncert će na sceni uz Brenu biti neuobičajeno veliki broj pratećih muzičara, od čak petnaest osoba, te prateći plesači, rekao nam je Almir Braco Berberović, organizator koncerta u ime agencije Beral Music. Koncert počinje u 20.30 sati. Uživo iz Arene pratite na našoj Facebook stranici www.facebook.com/zenicablog .

pero - brena



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno