Politika

Otkazana za danas zakazana sjednica Vlade ZDK, novi termin će biti određen naknadno

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sjednica Vlade Zeničko-dobojskog kantona, koja je trebala početri jutros u 9.00 sati, otkazana je zbog tehničkih razloga – kazala je u izjavi za Fenu ministrica finansija Dženana Čišija.

Premijerka Amra Mehmedić, koju je na tu poziciju predložila Bosanskohercegovačka inicijativa – Kasumović Fuad (BHI-KF), trenutno je na godišnjem odmoru pa je današnju sjednicu trebala voditi ministrica Čišija iz Demokratske Fronte – Željko Komšić.

– Sjednica se odgađa zbog tehničkih razloga. Svi ministri nisu dobili materijale na vrijeme, bilo je problema sa serverom i daje im se vremena da pročitaju i pripreme materijale za sljedeću sjednicu. Naknadno ćemo obavijestiti kada će biti sljedeća sjednica. Nismo odredili novi termin, dok vidimo šta će biti sa dostavljanjem materijala – kazala je Čišija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno