Ljudi

OSTALO JE JOŠ MALO ULAZNICA ZA PREDSTAVU ZORANA KESIĆA U ZENICI

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OSTALO JE JOŠ MALO ULAZNICA ZA PREDSTAVU ZORANA KESIĆA U ZENICI – Nakon uspješnog nastupa u Sarajevu i Tuzli, gdje se tražila karta više, Zoran Kesić dolazi u Zenicu 19. januara, a nastupit će u Bosanskom narodnom pozorištu. Popularni kritičar i voditelj emisije „24 minuta“ predstavit će se sa svojom priredbom “Kesić, priče i pesme”.

Organizatori su nam saopštili da jesu očekivali veliku potražnju za ovom predstavom, ali da nisu ni slutili da će postojati ovoliko ogromno interesovanje, te se pribojavaju da neće biti dovoljno ulaznica za sve one koji žele prisustvovati. Kartu možete kupiti u BNP ili preko sistema kupikartu.ba

“Kesić, priče i pesme” je humoristička priredba koja kombinuje elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom.

U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umijetnosti, medija I društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno