Zenica

Osnovna škola u Nemili slavi 112. rođendan- i dalje najveća škola u FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Osnovna škola u Nemili slavi 112. rođendan- i dalje najveća škola u FBiH- Osnovna škola “Ćamil Sijarić” Nemila osnovana je 1909. godine. Više od jednog stoljeća razvija se i iz male škole prerasta u školu najveću u Federaciji BiH, poznatu i priznatu. Odolijeva i prkosi mnogim nevoljama, ali i svjedoči velikom napretku i uspjesima svojih uposlenika i učenika. Brojne su nagrade pronašle svoje mjesto pod našim krovom i mnoga su priznanja stigla iz raznih krajeva svijeta. S ponosom ističemo da su za svaki uspjeh zaslužni svi uposlenici naše škole.
Nažalost, još uvijek nam epidemiološka situacija ne dozvoljava da Dan škole obilježimo tradicionalno u Domu kulture u Nemili.
Ipak, to nas nije spriječilo da na dostojanstven način obilježimo 112. rođendan naše škole. Zahvaljujući vrijednim učenicima i nastavnicima, iz centralne i svih područnih škola, pripremili smo online program povodom Dana škole. Vjerujemo da ćete uživati i da će vam vedra lica naših učenika uljepšati dan i učiniti ga posebnim.
Radnicima škole, učenicima i roditeljima, sretan Dan škole, 112. rođendan.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno