PERO Zenica
Politika

Osamdesetak članova AM SDA Zenica u posjeti Travniku

Osamdesetak članova AM SDA Zenica u posjeti Travniku – Osamdesetak članova Asocijacije mladih SDA Zenica, te petnaest članica Asocijacije Fatma je bilo u posjeti Travniku. Članovi AM SDA Zenica i Asocijacije Fatma su prisustvovali predavanju i izložbi povodom godišnjice pokušaja vojnog udara u Turskoj u Centru za kulturu Travnik.

Nakon toga, delegacija Asocijacije mladih SDA Zenica je održala sastanak sa predstavnicima Asocijacije mladih SDA Travnik na čelu sa podpredsjednikom AM SDA Travnik Dženanom Kosom, te aktivistima AM SDA Travnik, te je posjetila prostorije stranke. Na sastanku je dogovorena intenzivnija buduća saradnja između dvije asocijacije u narednom periodu.

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...