Info

Osam knjiga kroz koje će svaki budući manager naučiti sve o liderskim vještinama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Osam knjiga kroz koje će svaki budući manager naučiti sve o liderskim vještinama – Knjige su oduvijek bile sjajan način učenja.

I Bill Gates često ističe da puno vremena provodi čitajući te da su njegova djeca prije kompjutera, prvo dobili knjigu. Svaku godinu završi s listom naslova koji su se našli na njegovom repertoaru, a koji su mu pomogli da na zabavan način nauči nešto o poslovnim vještinama ili kako funkcionira svemir. I mi smo izdvojili 8 naslova koji pričaju o liderstvu, organizaciji vremena i stresu – par poslovnih čimbenika s kojima će se sigurno susresti i svaki manager. Ove će knjige biti odlično društvo vašem noćnom ormariću.

#Managing the Mental Game by Jeff Boss

Ova knjiga sadrži brojne korisne savjete koji vam pomažu naučiti kako se nositi i kako riješiti stresne situacije, da pri tome ostajete smireni. Njegovi savjeti pomažu vam shvatiti da je stres stvar vašeg psihičkog shvaćanja stvari i igra koju možete nadvladati ako naučite riješiti se negativnih misli.

# Start With Why by Simon Sinek

Simon u knjizi postavlja i odgovara na par važnih pitanja. Među njima je i pitanje i odgovor zašto su neke kompanije bolje, inovativnije i profitabilnije od drugih. Knjiga će vam dati super smjernice ukoliko ste u potrazi za vodičom koji će vam pokazati koje korake napraviti za ostvarenje vaše dugotrajne vizije.

#3The Go-Giver Leader by Bob Burg and John David Mann

Kako Bob kaže, veliki lideri se na ponašaju kao da su ‘lideri.’ Oni se trebaju voditi onom da dobivate onoliko koliko dajete i da trebate biti humani. Kroz knjigu govore o mladom ambicioznom manageru koji vodi malo poduzeće i bori se za njegov napredak i donosi par ključnih odluka.

#The Dip by Seth Godin

Ova knjiga govori o tome da pobjednici i odustaju, ali i da osobe koje odustaju mogu biti pobjednici.Govori i o tome kako prepoznati koji su projekti vrijedni vašeg vremena, ulaganja i truda i kada odustati od određene ideje.

# Freakonomics by Steven D. Levitt and Stephen J. Dubner

Jednom prilikom, Wall Street Journal je napisao:”Kada bi Indiana Jones bio ekonomista, bio bi Steven D.Levitt.” Knjiga koja spaja znanje i talent uspješnog ekonomiste i nagrađivanog novinara govori o tome kako ljudi dolaze do onoga što žele, posebice kada još netko to isto želi.

# Essentialism by Greg McKeown

Ova knjiga vas uči kako raspoznati što su to važni projekti i obveze i kako ih uspješno završiti. Umjesto da učite o menadžmentu vremena, učite što je apsolutno važno, te kako se riješiti svega ostaloga.

#Getting Things Done by David Allen

Allen nudi brojne važne alate i strategije koje vas uče kako uspješno i brzo riješiti sve obveze, delegirati obveze kada je potrebno i odgoditi kada je to potrebno.

#What They Don’t Teach You at Harvard Business School by Mark H. McCormack

Ova knjiga nudi pametne, opipljive i realne savjete mentora koje inače ne možete čitati u knjigama. Kako shvatiti pozadinu pregovaranja i organiziranja vremena te obveza, saznajte čitajući ovu knjigu.

manager.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno