Zabava

Originalni horor “Noćno kupanje” od danas u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OD PRODUCENATA FILMA „M3GAN“ I BLUMHOUSEA, STIŽE FILM KOJI ISTRAŽUJE NEPOZNATE DUBINE STRAHA

Producenti koju su redefinisali žanr, prilagodili ga potrebama savremene kino publike i njihovim velikim očekivanjima, zadržavajući suštinske kvalitete horor filmova, na samom početku 2024. godine predstavljaju nam ostvarenje kakvo su fanovi dugo čekali!

Od DANAS (4. Januara), u kino salama zaronit ćemo u tamu u kojoj vladaju teror i demoni, gdje će samo najhrabrniji moći da se suoče sa filmom „NOĆNO KUPANJE“ (NIGHT SWIM).

Film je zasnovan na proslavljenom kratkometražnom filmu iz 2014. godine koji su stvorili Brajs Makgvajer i Rod Blekherst.

O FILMU: U glavnoj ulozi je Wyatt Russell, koji tumači lik Reja Volera, bivšeg bejzbol prvoligaša, koji se, zbog degenerativne bolesti, prerano penzionisao. Sa zabrinutom suprugom Iv (nominovana za Oskara, Kerry Condon), kćerkom tinejdžerkom Izi i mlađim sinom Eliotom, seli se u novi dom.

Bez obzira na okolnosti, Rej se potajno nada da će se vratiti profesionalnom sportu i ubjeđuje Iv da će bazen u dvorištu nove kuće biti zabavna zanimacija za djecu, a njemu pružiti dobru fizikalnu terapiju. Ali, mračna tajna iz prošlosti ove kuće oslobodit će zlokobnu silu, koja će uvući porodicu u dubine neobjašnjivog užasa.

Trailer filma pogledajte putem linka:

NOĆNO KUPANJE (NIGHT SWIM)

U kinima  od 4. januara 2024.

Režija: Bryce McGuire

Uloge: Wyatt Russell, Kerry Condon, Amélie Hoeferle, Gavin Warren

Žanr: horor, triler

Scenario: Bryce McGuire, Rod Blackhurst

Producent: James Wan, Jason Blum

Izvršni producenti: Michael Clear, Judson Scott, Ryan Turek

Nema trčanja. Nema ronjenja. Nema spasioca na dužnosti. Nema plivanja po mraku.

Producenti filma M3gan, Atomik monster i Blumhouse , ovoga puta zaranjaju u najdalje dubine straha, predstavljajući nam novi natprirodni triler NOĆNO KUPANJE.

Film je zasnovan na proslavljenom kratkometražnom filmu iz 2014. godine koji su stvorili Brajs Makgvajer i Rod Blekherst. U glavnoj ulozi je Vajat Rasel (Wyatt Russell), koji tumači lik Reja Volera, bivšeg bejzbol prvoligaša, koji se, zbog degenerativne bolesti, prerano penzionisao. Sa zabrinutom suprugom Iv (nominovana za Oskara, Kerry Condon), kćerkom tinejdžerkom Izi i mlađim sinom Eliotom, seli se u novi dom.

Bez obzira na okolnosti, Rej se potajno nada da će se vratiti profesionalnom sportu i ubjeđuje Iv da će bazen u dvorištu nove kuće biti zabavna zanimacija za djecu, a njemu pružiti dobru fizikalnu terapiju. Ali, mračna tajna iz prošlosti ove kuće oslobodiće zlokobnu silu, koja će uvući porodicu u dubine neobjašnjivog užasa.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno