Kultura

Opća biblioteka u Zenici: Nakon Dana biblioteke počinje revizija knjižne građe – jeftinije učlanjenje na Dan biblioteke

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Opća biblioteka u Zenici: Nakon Dana biblioteke počinje revizija knjižne građe – jeftinije učlanjenje na Dan biblioteke – U ponedjeljak, petnaestog januara 2018. godine, Opća biblioteka u Zenici obilježit će 64 godine postojanja i rada. Korisnici usluga koji taj dan obnove učlanjenje, kao i zainteresovani građani koji žele da se učlane u bilo koje odjeljenje Biblioteke moći će taj dan da to učine po nižim cijenama.

Korisnici koji duguju knjige duže od predviđenog roka, a vrate ih u Biblioteku od 10. jo 15. januara bit će oslobođeni plaćanja zakasnine.

UJEDNO OBAVJEŠTAVAMO SVE KORISNIKE USLUGA DA OD UTORKA, 16. JANUARA, DO SRIJEDE, 31. JANUARA 2018. GODINE, ZBOG REVIZIJE KNJIŽNOG FONDA BIBLIOTEKA NEĆE PRUŽATI USLUGE KORISNICIMA NITI U JEDNOM ODJELJENJU. ČITAONICA ĆE BITI OTVORENA SAMO ZA STUDENTE I POD POSEBNIM USLOVIMA.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno