Košarka

Opačak ostaje, Čelik vraća i Mikića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon sastanka (utorak uvečer) sa članom Upravnog odbora Edinom Beganovićem, dogovoreno je da će kapiten Ivan Opačak i dalje predvoditi zenički Čelik u borbi za opstanak u Ligi 12 BiH za košarakše.

– Sastanak je bio vrlo konstruktivan. Zaključili smo da, uprkos nezavidnoj situaciji, nećemo odustati od zacrtanog cilja da izborimo opstanak. Zato nam treba Opačak, a u tom smo smjeru stupili i u kontakt sa krilnim centrom Dejanom Mikićem, koji će se, nakon što sutra obavi i kontrolni pregled u Beogradu, vratiti u Zenicu – kaže Beganović.

Podsjetimo, na insistiranje bivšeg trenera Mladena Jojića, Čelik je prošle sedmice raskinuo ugovor s Mikićem. Zato centar Ivan Božić, koji je sinoć stigao na probu, najvjerovatnije neće potpisati ugovor. Njegovim bi angažmanom klub probio svoje finansijske limite.

AVAZ



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno